Suntem organizatori de evenimente corporate și oferim servicii complete în domeniu.
Venim din direcții diferite, dar am găsit calea comună: organizăm evenimente cu suflet pentru oameni deosebiți. Conferințe, workshop-uri, piese de teatru contemporan, jocuri pentru adulți, ateliere creative pentru copii, precum și alte activități distractive compun serile de succes în care actorii principali sunteți chiar voi, invitații noștri.
Așa cum ștaiful din dicționare vine să întărească încălțările și să mențină forma gulerelor, așa evenimentele noastre cu ștaif sunt nu doar elegante, dar au și rolul de a întări legăturile dintre oameni, de a-i conecta și de a crea amintiri plăcute.
Voi, invitații noștri, sunteți chemați să vă bucurați de evenimentele cu dichis, gândite și personalizate în funcție de fiecare întâlnire, lansare de produs, aniversare, etc.

Echipa EE

Cristi Philipp
Design & Development Dude
Noemi Varga
PR Dudette
Neață
Party Animal
Klaudia Ecsedy
Graphic Dudette
Ionuț Cucu
Logistics Dude
sefu

Cristi Philipp / Druje

development dude


Evenimentele Essential Experience pornesc de la o idee născută în laboratorul unuia din cei mai experimentați traineri din zona de Vest. Relația cu clientul, născocirea conceptelor “altfel” și implementarea celor mai năstrușnice idei transformă munca lui Druje în evenimente cu ștaif. Proaspete și colorate, evenimentele puse în practică alături de cei mai buni dintre furnizori se bucură de premii pe măsură: zâmbetele celor prezenți la eveniment, mulțumirea lucrului bine făcut și crearea unor noi concepte cu dichis.

noemi

Noemi Varga / Dna de Fler

PR dudette


Doamna de fler are o bogată experiență cu presa, dar și în presă, fiind precum artiștii crossover, care știu cum e “în pielea celuilalt”. Câțiva ani lucrați în multinațională i-au conferit viziunea de ansamblu, astfel că PR Dudette vine cu o un input complet și proaspăt în organizarea de eveniment. Cuvintele prind culoare și viață sub bagheta Doamnei de fler, ea ocupându-se mereu ca evenimentele noastre să poarte cele mai frumoase haine și să se prezinte impecabil în fața lumii.

neata

Neață

Party Animal


Neață este personajul perfect pentru organizarea de evenimente: creativ, amuzant, deștept, mereu pus pe șotii. Fiind un adevărat Party Animal, știe mereu să găsească soluții, sare în ajutorul tuturor și este carismatic. Ca organizator de evenimente el are un background potrivit, singurul său defect fiind că Neață nu știe să se oprească din party!

photo4

Klaudia Ecsedy / K

graphic dudette


K este cea mai tânără membră a echipei, urmează cursurile Facultății de Politică, Filosofie și Comunicare din cadrul UVT, urmând a se specializa în Publicitate și este pasionată de grafică încă din copilărie. Klaudia aduce acel strop de prospețime și culoare care face ca vizualul să fie viu și plin de viață. Supereroi, mascote sau personaje diferite devin realitate sub creionul magic al colegei noastre care le conferă însușiri unice.

kuky-700x9002

Ionuț Cucu / KuKy

logistic dude


Unul din elementele principale în buna desfășurare a unui eveniment constau în așezarea efectivă a tuturor ideilor în locul și la momentul potrivit. Kuky conduce echipa care transformă un câmp liber într-o locație outdoor plină de viață, ocupându-se ca imposibilul să prindă contur în amplasarea cea mai potrivită a logisticii necesare unui eveniment complet. Nu ne putem imagina un eveniment fără muzică, iar DJ Kuky este omul care aduce cele mai potrivite suntete într-un loc pustiu, făcând atmosferă pentru invitații noștri avizi de socializare, relaxare și party.

ESSENTIAL EXPERIENCE

© 2016

Toate drepturile rezervate.