07/02/2018

Teddy Killerz Dj-Set

Detalii
Începe:

martie 23 - 10:00 pm

Se termină:

martie 24 - 05:00 am

Categoria:

Evenimente

Website:
Event Website
Organizator

Essential Experience

Website: Organizer's Website
Locație

no name

Bulevardul Liviu Rebreanu nr 11

Timisoara, Romania, 300479

Evenimentul este primul din seria party-urilor de încălzire pentru Electroruga de Buzad.

Supporting Line-Up:
Deelow
Mighty Boogie
George Nscdj Stanca
dj KuKy b2b Dj Razy

Evenimentul este organizat de Essential Experience cu susținerea Electrocord !

Teddy Killerz se pot lăuda cu una dintre cele mai incitante ascensiuni din istoria muzicii electronice recente. Lansați de către Bad Taste Recordings în 2012, au fost promovați de către diverse case de discuri respectate precum OWSLA și Ram Records.

Au succes cu fiecare gen pe care îl explorează – de la glitch la electro la brutal D&B – abilitatea lor de a crea frenezie în toate tipurile de public este uimitoare.

Remix-ul lor recent la piesa „I Am Legion – Make Those Moves” a fost #1 in topul Drum’n ‘Bass Beatport timp de peste 3 săptămâni.

Într-o perioadă scurtă de doar doi ani, au lansat deja numeroase hit-uri prin casele de discuri Division, Program, Par Excellence și OWSLA (pentru a numi doar câteva). Au colaborat cu artiști grei cum ar fi Modestep, Dope DOD, Skrillex, I Am Legion și o serie de alți artiști în diverse genuri.

Capacitatea, abilitatea și versatilitatea lor a dus la semnarea unui contract cu puternica casă de discuri RAM Records.

Lucrând într-o varietate de stiluri de muzică bass, formația a primit sprijin din partea a numeroși artiști influenți de muzică bass, printre care Chase&Status, 12th Planet, Modestep, Noisia, Knife Party, Andy C și alții. Calyx și Teebee au prezentat patru melodii ale Teddy Killerz pe mixul recent Fabric Live.

Teddy Killerz au mixat la cele mai mari nopți de muzică bass din Rusia și Europa, iar programul lor de turnee se umple rapid.

De la RAM nights la Fabric la sesiunile „Let It Roll” la World of Drum and Bass și Bassland (cele mai mari petreceri bass din Rusia), au împărțit scena cu câțiva dintre cei mai mari artiști de muzică bass din lume, printre care: Andy C, Pendulum, Modestep, UZ, I Am Legion, Wilkinson, Koan Sound, Calyx & Teebee și TC.
____________________________________________

Electroruga de Buzad (1-2 septembrie 2018) este un festival care îmbină muzica electronică (și nu numai) cu obiceiuri tradiționale, autentice, ale locului.

Totul se întâmplă intr-un peisaj de poveste aflat la poalele Dealurilor Lipovei.

Evenimentul, care durează 2 zile, are loc în weekendul imediat următor Rugii de la Buzad și vă oferă muzică de bună calitate, posibilitatea explorării zonei și înțelegerii modului în care locuiesc și trăiesc oamenii locului, relaxare și distracție.

#electroruga #de #buzad
#teddylillerz #electrocord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *