10

ANIVERSĂRI

Se apropie ziua cea mare! Acum poți să te bucuri alături de colegii tăi pe deplin de aniversare: lasă-ne să ne ocupăm de toate! Suntem profesioniști și este datoria noastră să facem ziua asta memorabilă!

moonlight

MUZICĂ LIVE

Muzica este acel ingredient care face diferența când vorbim despre evenimente reușite. Iubim muzica live și îți livrăm stropi sofisticați, colorați și cu dichis în coloana sonoră a evenimentului tău!

tobe

BRANDING DE EVENIMENT ȘI MATERIALE PUBLICITARE

Vorbim despre modul în care compania ta se va face remarcată și va rămâne în memoria participanților. Scopul nostru este comun cu al tău: să facem business-ul să arate bine oriunde îl prezinți!

sampanie-ee

CONFERINȚE

Conferințele pot fi deseori lungi și plictisitoare, de aceea noi adăugăm condimentele necesare unui moment ce va crea amintiri plăcute. Misiunea noastră este ca evenimentul să își atingă scopurile și să transformăm totul într-o plăcută și memorabilă experiență.

5y

PR DE EVENIMENT

Folosind canalele specifice (Social Media și mass media), asigurăm notorietatea evenimentului, precum și participarea, vânzarea de bilete și comunicarea continuă, încurajând media să acopere subiectul în presă.

carina-ee

PARTY-URI

Ne plac petrecerile și știm că evenimentul tău va deveni un hit în lista preferințelor tuturor celor ce vor participa. Distracția și implicarea participanților în eveniment vor fi duse până în punctul de epuizare fericită, momentul în care putem plănui următorul party!

drum-cafe

ATELIERE CREATIVE ȘI DINAMICE

Învățarea prin joacă e una din cele mai eficiente metode, cu atât mai mult cu cât toți păstrăm în noi copilul dornic de explorare. Vino cu noi în călătoria plină de veselie, dinamism și un strop de artă!

concept

CONCEPT ȘI IMPLEMENTARE EVENIMENT

Echipa noastră e plină de culoare și livrează constant concepte noi. Avem genul de afacere în care inovația este obligatorie și asta ne face mereu să fim creativi în fiecare zi de lucru.

ferma

MOMENTE ARTISTICE

Datoria noastră este să creăm momente memorabile, pline de dinamism și creativitate. Puteți alege variantele cele mai potrivite evenimentului vostru pentru că profesioniștii artelor frumoase sunt furnizorii noștri de amintiri memorabile.